Indonésie Ancestrale

Een origineel Indonesische behandelingsprotocol, bestaande uit een ademhalingsritueel en een zintuigelijke massage reis met jasmijn.
Als je de massage kamer binnen komt ruik je de jasmijn al. Je krijgt een ‘Pareo’ (omslagdoek) gebonden en dan mag je gaan zitten voor een voetbad. Je voeten krijgen een scrub massage.
De sandelhout olie met peeling voedt de voet en heeft een heerlijk kruidige geur. De jasmijn olie versoepelt en verzacht de huid. De combinatie van beide oliën is een weldaad voor je voeten.
Daarna nodig ik je uit voor een ademhalingsritueel Mayonggo.
De muziek die hierbij hoort brengt je in oosterse sferen. Hierna begint de massage met jasmijnolie. Je mag plaats nemen op de massage tafel en ik begin met jasmijn olie op de achterkant van het lichaam met de rug en de benen. Als laatste activeer ik de drukpunten op de rug. Vervolgens draaien we om en masseer ik de voorkant van het lichaam. Hierbij begin ik met een buik massage met de jasmijn olie die een zachte voedende film op de huid achterlaat. Met de gezichtsmassage zink je diep weg met je gedachten. Vervolgens masseer ik je armen en benen, om te eindigen met een voetmassage. We eindigen de massage opnieuw met een ademhalingsritueel.
De complete massage stimuleert een krachtig welzijn van lichaam en geest door middel van herbalancering van de energieën.