Klankschaal Massage en Ademwerk

De combinatie van ademhaling en klankenschaal massage is een perfecte vorm van healing en rust. Heb jij er wel eens bij stil gestaan welke invloed de ademhaling heeft op jouw gezondheid? En dat je een energieker en ontspannen leven kan hebben als je jou ademhaling bewust inzet? Wat geluid en klanken voor je kunnen doen?

We starten op een Sjamanistische wijze

Eerst gaan we smudgen, dit is een spirituele manier om je aura te reinigen. Hierbij gebruik ik  Palo Santo hout uit Zuid Amerika, ook wel heilig hout genoemd. De afgevallen takjes van de Palo santo worden een aantal jaren gedroogd. Waardoor er na verbranding een wierook-achtige geur vrij komt. Met de rook reinig ik je aura energetisch. Je wordt gezuiverd en het roept positieve energie op met het element vuur. Het ritueel brengt je weer in balans en zorgt voor vrede en harmonie.

Ademwerk

We gaan samen ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen doen. We overleggen welke vorm van ademhaling we gaan doen en hoe lang we het adempatroon gaan doen. Je ligt comfortabel op schapenvachten en de ademhaling kan gaan starten. Ik begeleid je met de verbonden ademhaling en wanneer er emoties vrij komen kan ik je ondersteunen. De gesloten ademgebieden openen zich waardoor het lichaam zichzelf opschoont en de adem vrijer kan stromen. Na dit actief ademgedeelte gaan we in de ontspanning. (Zie voor verder uitleg ademwerk)

Ontspanning met de klankschalen

Vervolgens gaan we de ontspanning in, met geluiden en trilling komen we in de pure rust in ons zelf. De klanken en geluidstrillingen brengen je in een intense ontspanning. Wat een direct positief effect heeft op de hersengolven. Hierbij werk ik met de koperen klankschalen, de schalen hebben verschillende trillingen om je in een complete ontspanning te brengen. De hoge klanken van de chakra schalen zijn om de chakra energie te laten doorstromen. De trilling van de drum en de geluiden van de gongmeditatie is een oeroude vorm van heling. (zie voor verdere uitleg klankschaal massage)

Eindontspanning

Na de ademsessie zijn de blokkades zijn doorstroomt met harmonieuze energie om los te laten zodat de levensenergie weer vrij kan stromen. Aansluitend geef ik je Reiki zodat de vrijgekomen energie weer in balans komt en de energie bevorderd het natuurlijk herstel van lichaam en geest. De combinatie van klanktrilling met aansluitend de liefdevolle Reiki energie harmoniseren de chakra’s en brengt je weer terug bij je gevoel. Een betoverende reis die lichaam en geest in harmonie en diepe innerlijke rust brengt