Bevestiging van de afspraak

Als de afspraak per telefoon of e-mail door mij is bevestigd, heet ik je van harte welkom in mijn praktijkruimte bij mij thuis. De eerste keer starten we met een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek hoor ik graag of er dingen zijn waarvan ik als masseur op de hoogte moet zijn.

Afmelding

Ben je ziek, heb je koorts of moet je hoesten en heb je een afspraak gemaakt is het zaak meteen te annuleren. Afzeggen kan altijd 24 uur voorafgaand aan de behandeling, ook zonder opgaaf van redenen. Bij niet of te laat afmelden wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Betaling

De betaling via een tikkie of overmaking op bankrekening NL51INGB0007556469. Ale bedragen zijn vrijgesteld van btw in verband met de KOR regeling. 

Cadeaubonnen

Op zoek naar een mooi geschenk? Geef dan een massagebon cadeau. De cadeaubon is verkrijgbaar in de praktijk en wordt mooi verpakt met een persoonlijke boodschap.

Hygiëne

Hygiëne is uitermate belangrijk en heb ik hoog in het vaandel staan in mijn praktijk. Het is prettig als je thuis gedoucht hebt voorafgaand aan de behandeling. Trek gemakkelijke kleding aan en doe geen sieraden om.

Aansprakelijkheid

Ik ben niet verantwoordelijk voor enige schade, in welke opzicht dan ook, aan het lichaam naar aanleiding van een door mij uitgevoerde massage. De massages die ik geef zijn niet medisch, maar puur ter ontspanning. Als je onder doktersbehandeling bent, overleg dan altijd met de arts of een massage mag. Verder werk ik met de richtlijnen van CAT en GAT.

Advies

Eet niet te veel voor de massage. Een massage is nooit prettig met een volle maag. Tijdens de massage komen er afvalstoffen vrij die worden afgegeven aan de bloedstroom. Via de nieren en de blaas verlaten de afvalstoffen je lichaam, daarom moet je meestal naar het toilet na de massage. Goed drinken na de massage is belangrijk. Het liefst water of kruidenthee.