Reiki Shamballa

Als we beseffen dat alles energie is dan weten we ook hoe belangrijk het is dat je weet hoe het werkt. Waarom heb je weinig of te veel energie en hoe kan je het in balans brengen?
Met de Reiki cursus wordt dit je duidelijk gemaakt. Al enkele jaren werk ik met Reiki. De behandeling met deze universele levensenergie gebruik ik in mijn intuïtieve massage. Reiki is een universele helingswijze, die wordt doorgegeven via de handen. Hierbij zijn de chakrapunten, de centra van de levensenergie belangrijk om te behandelen. Door mijn handen op het lichaam te leggen gaat de universele levenskracht stromen. Reiki herstelt de harmonie tussen lichaam en geest en heft blokkades op. De universele levensenergie gaat weer stromen en tevens wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Reiki geeft een diepe ontspanning en verlichting bij pijn. Door de ontvangen energie wordt ook het bewustwordingsproces gestimuleerd. Dit heeft als effect dat emoties, gedachten en herinneringen naar boven kunnen komen. Reiki geeft nooit meer dingen te verwerken dan je op dat moment aan kan.

Reiki Master Teacher

Ik ben ingewijd als Reiki master teacher volgens The Usui Traditionel System and Shamballa Method of Natural Healing. Evenals Reiki is Shamballa een vorm van genezen, zowel op fysisch als op metafysisch gebied. Ook bij Shamballa wordt gebruik gemaakt, zij het op een andere wijze, van symbolen om het transport van de Universele Energie (beter) mogelijk te maken.

Shamballa opent meer chakra-punten, waardoor de Universele Energie sneller en makkelijker kan worden doorgegeven. Shamballa energie is de energie die jou herinnert aan wie je werkelijk bent, verbonden in eenheid. In aanraking met de energie voelt het als thuiskomen.
Reiki en Shamballa kunnen naast elkaar bestaan en samen worden gecombineerd. De Reiki/Shamballa energie omvat de energie van vrede, licht en liefde en oordeelloosheid.
Door mijn inwijding als Reiki master teacher kan ik anderen inwijden in het Reiki Usui System en Shamballa Method of Natural Healing. Bij deze inwijding gaat het er om de cursist af te stemmen op de Universele Energie en zo wordt de spirituele ontwikkeling versterkt. Het is  belangrijk dat zo veel mogelijk mensen in contact worden gebracht met deze helende, liefdevolle energie. De energie is multidimensionaal, dat wil zeggen; het verbindt je met de oerbron van alles, de aarde en de bewuste energieën van buiten de aarde. Het doel van ons allen dient hierbij te zijn het licht dat door deze energie wordt geleverd, zo snel mogelijk onder een zo groot mogelijke groep mensen te brengen. Dit zal dan tot gevolg hebben, dat de aarde naar een volgend niveau van evolutie over zal gaan. Een paar keer per jaar organiseren we Reiki oefenavonden, waar je bij kan aansluiten. We beginnen de avond met een meditatie en daarna geven we elkaar Reiki en eindigen de avond met een inzichtskaart.

Het Reiki Usui System en Shamballa Method of Natural Healing kent 4 niveaus van inwijding:
∙ Reiki I Genezen door handoplegging
∙ Reiki II Genezen op afstand
∙ Reiki III Master inwijding
∙ Reiki IV Master teacher inwijding

De Reiki cursus die ik geef

Inwijding van Reiki / Shamballa I  1 dag €  120,-
Inwijding van Reiki / Shamballa II 1 dag € 150,-
Inwijding van Reiki III en IV        op aanvraag

Na de inwijding ontvang je een certificaat.

Reiki oefenavond met meditatie

Reiki oefenavond met meditatie €  25,-
op 14 juni, 11 oktober en 8 november 2024