Thaise Stempelmassage met warme kruiden: Sabaaydi

Een oosterse en westerse massage in één!

Met de Thaise stempelmassage gebruik ik warme kruidenstempels die je energie weer laat stromen. Sabaaydi is afgeleid van het woord ‘Sawaaydi’.  Dit is een Thaise groet; ’ik wens je geluk, gezondheid en een goed leven’.

De Thaise massage is één van ‘s werelds oudste genezingsmethoden en werkt op de belangrijkste energiebanen, de meridianen die zich in het gehele menselijk lichaam bevinden.
De kruidenstempels zijn speciaal afgestemd op de westerse mens.
De Thaise kruiden hebben een diepe, ontspannende en reinigende werking op lichaam en geest en dit werkt een aantal dagen door. Het heeft een reinigend, verwarmend en kalmerend effect op de organen. Dat komt door de uitgekiende samenstelling van de kruiden. De Oosterse kruidenmix bevat o.a. borneol & kamfer, citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, kurkuma en kaffir limoen.

De Thaise stempelmassage begint met een voetbad met Thaise kruiden en een kopje kruiden thee. Daarna volgt de stempelmassage, waarbij eerst de rug- en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels wordt gemasseerd en daarna de benen. Met warme rijstbrandolie wordt vervolgens een rug- en beenmassage geven. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een Thaise voetmassage. Hierbij wordt de doorbloeding en de lymfestroom geactiveerd, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd.
De Thaise voetmassage onderscheidt zich van de westerse methode, door te werken met een massagestokje op de diverse zones van de voet. 

Sabaaydi

Ik ben gediplomeerd Sabaaydi masseur voor de Thaise stempelmassage.
Voor het diploma heb ik verschillende cursussen behaald: 
– Sabaaydi massage,
– Sabaaydi Plus
– Sabaaydi Thaise voetmassage
– Sabaaydi Totaal
– Sabaaydi schouder, nekmassage
– Sabaaydi stoelmassage
– Sabaaydi Chi-Wit
– Sabaaydi meridiaan massage
– Klankschaalmassage
– Massage en Adem