Welkom op de website van massagepraktijk INDIGO

Ben je vermoeid, gestrest, burn-out of heb je gespannen spieren? Of ben je gewoon toe aan een moment voor jezelf. Verwen jezelf dan eens met één van de onderstaande massages en je gaat heerlijk ontspannen én met nieuwe energie weer naar huis. Of misschien mag ik je eens ontmoeten bij mijn opleiding tot masseur?

01

Wie ben ik?

Ik woon samen met mijn man Kees Sastra in Vlijmen.
De naam INDIGO heb ik gekozen omdat dit de kleur van het zesde chakra is, van waarnemen en intuïtie. In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Buiten de massage opleiding ben ik Holistische Therapeut, Trainer, Reikimaster, Yin-Yoga docent, Ademcoach en heb ik een klankschaal opleiding met de chakra’s gevolgd.

De chakra massage is door mijzelf ontwikkeld. Hierbij heb ik verschillende massage technieken gecombineerd met Reiki energie en edelstenen. Het is mijn missie om de chakra massage zoveel mogelijk mensen te laten beleven en de positieve effecten ervan te laten ervaren. Deze energetische massage brengt ontspanning in lichaam en geest, zo komen de mensen als vanzelf weer dichterbij zichzelf en in hun kracht te staan.

Dit heeft ertoe geleid dat ik een eigen massage opleiding ben gaan schrijven. Een Hbo opleiding waarin alle technieken van massage en het geven van de Reiki energie samenkomen. Buiten de massage technieken komen aanbod: Holistic pulsen, reflexgebieden en acupressuur. Verder werken we met essentiële olie en edelstenen, hiermee versterken we de energie en de werking van de massage, zodat er meer balans ontstaat tussen lichaam en geest. Sinds 2023 ben ik de opleiding gestart en de eerste groep masseurs zijn afgestudeerd. Zo mooi om te zien hoe de deelnemers bezig zijn en wat zij hebben bereikt.

In deze tijd mogen we meer gaan leven vanuit ons hart. De trilling wordt hoger en mensen worden gevoeliger. Ik doe dit met liefde en hartstocht.
  “Geluk vermenigvuldigd zich door het te delen”.

Tot ziens in de les of in mijn praktijk.

Hartelijke groet, Annet Sjoorda