01

Wie ben ik?

Ik ben Annet Sjoorda en woon samen met mijn man Kees Sastra in Vlijmen. Een aantal jaren geleden ontdekte ik mijn grote passie: masseren. Na het volgen van diverse opleidingen heb ik de stap genomen en ben ik in december 2013 mijn massagepraktijk INDIGO aan huis begonnen. En nog steeds blijf ik mij continu ontwikkelen in mijn vak.

De naam INDIGO heb ik gekozen omdat dit de kleur van het zesde chakra is, van waarnemen en intuïtie. Ik werk met essentiële oliën en edelstenen. Hiermee versterk ik de energie en de werking van de massage, zodat er meer balans ontstaat tussen lichaam en geest.

Indigo massagepraktijk biedt een uitgebreid massage aanbod  aan, van klankschaal massage tot ontspannende, intuïtieve massages maar ook bijvoorbeeld Thaise kruidenstempel massage. Daarnaast ben ik bevoegd Reiki Master Teacher en heb ik een fijne chakra (energie) massage ontwikkeld. Hierbij worden verschillende massage technieken met Reiki energie gecombineerd.

Het is mijn missie om o.a. deze chakra massage zoveel mogelijk mensen te laten beleven en de positieve effecten ervan te laten ervaren. Deze energetische massage brengt ontspanning in lichaam en geest, zo kom je als vanzelf weer dichterbij   en in hun kracht te staan.

Mijn passie voor massage en energetische heling heeft veel moois op mijn pad gebracht. Dit heeft ertoe geleid dat ik een eigen opleiding ben gaan ontwikkelen. En deze verzorg ik nu alweer een aantal jaren. In deze opleiding komen alle technieken van massage en het geven van energie samen. Als ik de cursisten zie groeien geeft mij dat veel voldoening. In deze tijd mogen we meer gaan leven vanuit ons hart. De trilling wordt hoger en mensen worden gevoeliger. Mijn missie is om elkaar te helpen met deze groei, stevig geaard te zijn en kennis te mogen delen. Ik doe dit met vol liefde en hartstocht.   “Geluk vermenigvuldigd zich door het te delen” is mijn lievelingsquote. Wil jij hier ook mee aan de slag neem dan gerust contact met me op.

Tot ziens bij mijn opleiding of in mijn praktijk.

    Hartelijke groet

    Annet Sjoorda