Reiki / Shamballa / Reiki Master Teacher

Al jaren werk ik met Reiki energie. Sinds november 2020 ben ik Reiki Master Teacher volgens The Usui Traditional System and Shamballa Method of Natural Healing. Ik wijd cursisten in en breng ze daarmee in afstemming op de Universele Energie. De spirituele ontwikkeling wordt hiermee versterkt. Reiki/Shamballa energie omvat de energie van vrede, licht en liefde en oordeelloosheid.

Reiki cirkel

Een paar keer paar jaar organiseer ik een Reiki cirkel.

Op een avond,(voor data zie agenda) om 19.15 uur is de inloop en om 19.30 uur beginnen we. Om 22.00 uur sluiten we deze avond af met een orakel kaart trekken.

Een moment voor jezelf om even heerlijk te ontspannen! We beginnen de avond met een meditatie. Lekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning om helemaal tot jezelf te komen.

Daarna is er de mogelijkheid om onder het genot van een kopje thee bij te komen. Vervolgens gaan we Reiki geven en ontvangen onder begeleiding.

De locatie is bij Samtosa Yoga Mommersteeg 88 in Haarsteeg.

Access Bars

Access Bars is het resetten van het lichaam, via het hoofd, zodat er ontspanning en ruimte ontstaat. Door de vingertoppen op diversen punten (de bars genoemd) op het hoofd te plaatsen, ontstaat er ontlading en innerlijke rust.

Therapeut / Healer

Ik heb de opleiding tot alternatief therapeut gevolgd en in 2020 mijn diploma behaald. Deze kennis gebruik ik bij de massages en de opleiding die ik geef. De focus ligt hierbij op blokkades, dus belevenissen/trauma’s die je hebt meegemaakt. Hierdoor kunnen klachten of belemmerende emoties ontstaan. Je kan dit de baas blijven door bewustwording en het ruimte te geven. Door rust gaat het zelfgenezend vermogen werken om uiteindelijk weer in balans te komen. Op deze manier kom je ook weer terug in je kracht om naar jouw lichaam en intuïtie te luisteren.

Regio Coördinator Aromasseur Vrijwilligerswerk

Dit is een handmassage project vanuit CHI voor eenzame ouderen. Ik ben regio coördinator van het project in regio Den Bosch. Professionele masseurs brengen een handmassage en een fijn gesprek

Opleiding Masseur

In deze opleiding leer ik je te masseren vanuit het hart. Ik verzorg de opleiding tot  masseur met Oosterse en Westerse technieken. Je leert de Chakra massage, wat betekent dat je leert intuïtief te masseren met het geven van Reiki op o.a. de chakra’s. De intuïtieve massage is bedoeld om het lichaam te laten ontspannen en Reiki laat de universele levensenergie weer stromen.

Inschrijfformulier Opleiding Masseur 2024-2025