Chakra Massage

Een door mijzelf ontwikkelde intuïtieve ontspanningsmassage, waarbij verschillende massage-technieken gecombineerd worden met een Reiki behandeling op de chakra’s (energie punten). Met deze energetische massage activeren we de energiestromen om het lichaam weer in balans te brengen. Hierdoor ontstaat er zowel een lichamelijke- als emotionele/geestelijke-ontspanning die je helpt om weer terug te komen bij jezelf. 

Yin Yang Massage

Deze massage is geheel gericht op de meridianen (energiebanen). Met de meridiaan massage wordt een goede doorstroom van de levensenergie (de “CHI”) bevordert.
Als de CHI ongehinderd stroomt vindt je lichaam weer balans.

Thaise Sabaaydi Massage

Deze massage begint met een voetenbad zodat je lichaam kan wennen aan de oosterse kruiden. Daarna krijg je warme kruidenstempels op de meridianen met aansluitend een massage met oosterse kruidenolie. De massage wordt afgesloten met een voetmassage waarbij een massagestokje gebruikt wordt. Dit heeft een diepe ontspannen uitwerking op lichaam en geest.

Indonésie Ancestrale Massage

Een origineel Indonesisch behandelingsprotocol, bestaande uit een ademhalingsritueel en een zintuigelijke reis met jasmijn. Deze massage geeft een krachtig welzijn aan lichaam en geest door middel van herbalancering van de energieën.

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi betekent liefdevolle aanraking. Het is een Hawaiiaanse massage met lange strijkingen om harmonie, eenheid en balans te creëren in ons lichaam.
Lomi Lomi massage is een massage waarbij we veel olie gebruiken, ylang-ylang olie. Ylang-Ylang is een bloem en staat symbool voor de liefde.

Klankschaal Massage

Een oeroude vorm van heling. De koper, hand geklopte klankschalen worden naast en op je lichaam gezet. Je laat de klanken en trillingen door je heen gaan en het geluid brengt een intense ontspanning. Een betoverende reis die je lichaam en geest in harmonie en diepe innerlijke rust brengt.